Fantàstica acollida a l’escola la Trama

Posted by on maig 7, 2013 in actuació, General | 0 comments

Fantàstica acollida a l’escola la Trama

Més de 270 nens i nenes de l’escola la Trama gaudeixen de l’espectacle “De Capgirat a la Terra” el dia de Sant Jordi. Què millor per celebrar la diada que escoltar uns contes musicats ben trastocats?

Aquesta vegada els components de la Marciana Companyia, de gira interplanetària, realitzen l’actuació a l’aire lliure, al poliesportiu Can Marcet de Sabadell.

Els terrícoles que hi acudeixen, d’edats compreses entre els 3 i els 10 anys, participen activament en les narracions i alguns espectadors, els més desvergonyits, surten a l’escenari per ballar amb la rateta que escombrava el seu planeta, per posar-se a la pell de personatges com la Superventafocs i per volar sobre una estrella fugaç molt particular. Amb tot, el que comença com una sessió de contes més o menys convencional acaba per convertir-se en una festa on tot el públic, dempeus, canta i balla la rumba “Que no t’aixafin la festa”.

El resultat és, una vegada més, un èxit en majúscules.

Leave a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>